イヤーエンドビュッフェ
〜東京雲海と森のオーロラの祝福〜
期間:2025/11/20 〜 2025/12/27
メニュー/English
【洋食】
・オリジナルサラダステーション
〜お好みドレッシングとコンディメンツで楽しむ、オンリーワンサラダ〜
・鰤と蕪、オレンジのサラダ
・トラウトサーモンのバジルマリネ
抹茶香るマスカルポーネチーズ
・小エビとアボカド とろ湯葉のカルパッチョ 醤油ヴィネグレット
・コールドビーフのパヴェ
・チキンガランティーヌ
グリビッシュソース添え
・砂肝と鶏ハツのコンフィ
・キャベツとソーセージのロースト
・河豚のエスカベッシュ
・アンコウのロースト
甘酸っぱい玉ねぎのブレゼ
・アイスバインとソーセージ
・~ホテル椿山荘東京伝統の味~
特製ビーフシチュー
・魚介とマッシュルームのアヒージョ
・ジャガイモとリンゴのタルト
・スパイシービーフキーマカレー
・タコさんウィンナーのナポリタン
・コーンポタージュスープ
・マイルドチキンカレー
・ふりしゃかポテトフライ
・ミニアメリカンドック
・ライス
【目の前で仕上げるライブキッチン】
サーロインローストビーフ
ローズマリークリームソースとグレービーソース&レフォール
【中華】
・熱々火鍋
・木耳のピリ辛和え
・海鮮のチリソース
【和食】
・鰤しゃぶしゃぶ
・おまかせ握り寿司3種
・茄子の鴫炊き
・寒鰆の炙り 刻み山葵柚子醤油
・河豚の煮凝り
・すき焼きパイ包み
・あん肝 雲海ポン酢
・海鮮玉地蒸し
・河豚白子鍋 黄金柚子胡椒添え
・淡路島産玉葱のリース薩摩揚げ
・里芋饅頭 酒盗掛け バター醤油餡
・合鴨炭火焼きと九条葱の鴨南蛮蕎麦
【大人の特別チケットメニュー】
タラバ蟹とズワイ蟹の握り寿司食べ比べ
蟹味噌醤油添え
※チケット引き換え制です
【デザート】
煌く炎の演出!サバランのシロップ漬け
ブッシュドノエル
シュトーレン
イチゴのショートケーキ
ミックスベリータルト
みかんのムース
マロンケーキ
ピスタチオのムース
ベイクドチーズケーキ
ティラミス
オペラ
カットフルーツ
マスカットゼリー
クッキー各種
本日のアイス・シャーベット
【お子様の特別チケットメニュー】
シュークリームツリー
※チケット引き換え制です
【ドリンク】
・季節のカクテル
(レッドノーズ・ブレイクアップ)
・季節のノンアルコールカクテル
(シーヴァッサー・ザフトショーレ)
・スパークリングワイン
・赤・白ワイン
・ビール
・焼酎
・日本酒
・ウイスキー
・ノンアルコールビール
・ソフトドリンク各種
・コーヒー
・紅茶
・ハーブティー
・緑茶
※国内外および仕入れ状況によりサービス・内容を変更する場合がございます。
※イベントの特性上、個別のアレルギー対応はいたしかねます。予めご了承ください。
Date:2025/11/20 〜 2025/12/27
MENU
Western cuisine
Original salad station (make your own special salad with your dressing and condiments of choice)
Yellowtail and turnip, orange salad
Basil-marinated salmon trout with matcha mascarpone cheese
Shrimp, avocado, and yuba gazpacho, soy sauce vinaigrette
Cold beef pave
Chicken galantine with sauce gribiche
Chicken gizzard and heart confit
Roast cabbage and sausage
Pufferfish escabeche
Roast monkfish with tangy braised onion
Eisbein and sausage
Hotel Chinzanso Tokyo’s traditional beef stew
Seafood and mushrooms in garlic oil
Potato and apple tart
Spicy beef keema curry
Ketchup-flavored spaghetti with octopus-shaped sausages
Corn potage soup
Mild chicken curry
French fries with shake-on seasonings
Mini-corndogs
Rice
【Menu prepared before your eyes】
Roast beef sirloin, with rosemary cream sauce and gravy, radish
Chinese cuisine
Hotpot
Lightly spicy wood ear mushrooms
Seafood in chili sauce
Japanese cuisine
Yellowtail shabu-shabu
Chef’s choice of three sushi
Eggplant simmered in broth
Grilled mackerel with diced wasabi and yuzu soy sauce
Jellied pufferfish
Sukiyaki in pie crust
Monkfish liver with sea of clouds ponzu
Seafood egg custard
Pufferfish milt stew with yuzu pepper
Fried Awaji onion wreath
Yam dumpling topped with fermented bonito paste, butter soy sauce jelly
Kamo Naban soba made with smoked duck and Kujo leek
Special menu: Red king crab and red snow crab sushi plates with crab miso soy sauce
(For adults, with exchange of ticket)
Dessert
Flickering flames! Savarin in syrup
Yule log
Stollen
Strawberry shortcake
Mixed berry tart
Japanese orange mousse
Marron cake
Pistachio Mousse
Baked cheesecake
Tiramisu
Opera
Cut fruits
Muscat jelly
Assorted cookies
Ice cream and sherbet of the day
Creampuff tree (For kids, with exchange of ticket)
Drinks
Seasonal cocktail(Red-nose・Breakup)
Non-alcohol cocktail (Skiwasser・Saftschorle)
Sparkling wine
Red and white wines
Beer
Shochu
Sake
Whisky
Non-alcohol beer
Assorted soft drinks
Coffee
Tea
Herb tea
Green tea
*Because the event is a buffet, specific allergy need cannot be accounted for.
*Due to domestic and international conditions, services and contents may be subject to change.